4.1.16

Q&A - HAIR?

 Sorry for late answer! <3
Sorry för sent svar!<3 Svenska längst ner!
 
Du har säkerligen skrivit detta i ett inlägg någonstans, men jag hittar verkligen inget! Så min fråga är; hur får du till din fantastiska hårfärg?? Keep it up, du är grym! på XMAS STRESS

Answer:
Hi! I went to the hairdresser EXTEND that helped me get the right starting-color:

 and after that I've kept the grey with a mix of Maria Nilas black color treatment:
that I mix with different silver conditions, depending on what I have at home. I prefer Kevin Murphys Blond Angel.:)  It works amazing for me! Thou, the color treatment goes a bit to the green/blue-ish colors, so mix it with something that is warmer to make it really grey if you have lighter hair than me. I use this mix almost every single time that I wash my hair, so it's a bit of a work really haha. But I love this color. :) Hope you got the answers you needed!:* 

Hej! Jag använder Maria Nilas svarta färgbehandling, som jag mixar med olika silverbalsan - föredrar Kevin Murphys Blond Angel! Tänk på att färgbehandlingen kan dra lite mot grönish om du har väldigt ljust hår, för att undvika det så blandar jag också oftast in lite rödare pigment (directions) då jag heller vill att det slår över mot lila isådanafall! Jag använder denna blandning nästan varje jäkla gång jag tvättar, så det är ju lite jobb, men värt det!
Hoppas det var ett bra svar!:*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar