10.12.15

I SOLEMNLY SWEAR

... att jag jobbar lite väl mycket idag, och det är därför jag försummar internet. <3 Ska kötta några dagar till, stå på vegomässan & sprida kärlek och gå på julmiddag i helgen, sen förhoppningsvis får jag lite julro. I år är ju verligen julkänslan = noll, och det är 100% mitt egna fel och BRISTEN PÅ SNÖ <3 är glad. Jinx. Känner också att jag hellre slänger iväg x kronor till Röda korset, Amnesty etc i år, istället för att ge presenter folk kan köpa till sig själva lika gärna. Även om det är mysigt, men vafan jag jobbar på jul och kan ge presenter till folk senare i vår. Mysigare när de tror att jag inte planerar det redan nu EHHE. 

Dessutom!! Tänk på det här angående välgörenhet: 
'lla privatpersoner som har fyllt 18 år och som betalar skatt i Sverige kan göra avdrag i sin deklaration för gåvor. Gåvan måste vara på minst 200 kronor per gåvotillfälle och att man totalt skänkt minst 2 000 kronor till en eller flera godkända organisationer under 2015.

Avdraget är på högst 25 procent av gåvobeloppet och maxbeloppet som man kan göra avdrag för är 6 000 kronor. 25 procent avdrag på 6 000 skulle alltså ge ett avdrag på 1 500 kronor.'
DET BETYDER ATT om ni ger bort 2000 kronor nu till folk som behöver det så FÅR NI 500 KRONOR TILLBAKA I VÅR! Fett va?!!? Så, iväg nu till UNICEF.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar