4.10.15

Indien

(Skulle ha publicerats för typ 5 dagar sen)

Tjooo, hängt i Indien i... 3? dagar nu, känns amazeballs. Värmen är nice, stranden är nice & maten är supergod. Vi hänger i nått sorts gästhus i Goa, & då säsongen ej är igång än så är vi ganska ensamma med indierna.

Resan hit var ett jäkla helvete. Vi tog en taxi hemifrån vid 04.00, taxichauffören måste ha varit hög för har då aldrig varit med om någon som kör så dåligt (& då är jag i Indien nu...). Men tog oss fram tillslut, & får reda på att vårt flyg kommer avgå 30 min senare - vårt byte i Bryssel låg på 50 minuter. Vi ruschade genom hela jäkla flygplatsen (beräknad tid att gå dit vi skulle var 16 minuter) då flygvärdinnorna hade 'checkat in oss' så att vi skulle hinna. Men väl framme hade de ofc sålt våra biljetter. 💔 så vi fick efter många om & men ta två tåg till Paris, för att där flyga till Mumbai med en timme emellan resorna. 


I Paris så tog polisen Karin för random kontroll då vi särade på oss cirka 1 minut. Jag hade hennes pass, boardingkort & mobil, så paniken var lagom. Till slut kommer hon springandes nånstans ifrån & vi fick - ännu en gång - ruscha igenom hela flygplatsen. Nån snubbe i check in ropade 'Johansson, hurry!!!' Så var väldigt dramatiskt överlag. 


Sen var vi till slut framme, efter två till flyg,
12h försenade & sönderslitna. Men lyckliga etc. Blev hämtad med taxi av Douglas & sen sov vi i cirka 20 timmar. Helt ok. 

The Grudge-Karin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar