21.9.15

Review: LUSH - Cup o'coffee

Så, har inte gjort detta på ett tag men nu när jag ändå tog en bild till butikens instagram(@lushtaby) så langar jag den här med.

Kom ju massa nya varor typ dagen efter jag åkte till Berlin, så har undvikit att gå in i en Lushbutik för att inte slösa alla pengar på saker jag inte kommer hinna använda upp. Men insåg att mitt hårda liv här gör en ansiksmask ganska nödvändig då jag däckar med sminket på, slarvar när jag väl tvättar ansiktet och så vidare..Har dessutom ingen kaffekokare här i lägenheten (heartbroken is real) så valet föll ganska självklart på Cup o'coffee som jag ändå provat litegrann innan & gillat.

Vad blir utlåtandet efter att ha använt den några gånger? 
Alltså jag vill smörja in hela kroppen med den här. Så krämigt återfuktande, perfekt kaffeskrubb och luktar himmeeeeelskt. Dock torkar den inte (ungefär som självkonserverande versionen av Mask of Magnaminty) & det är ett minus för mig då det är mest porer jag kämpar mot. Den är nog bra som tusan mot porer ändå i och med kaolinlera, men jag gillar den torkande känslan som indikerar på 'klar att sköljas av'. Men istället blir det ju en fördel med att du kan ha på Cup o'coffee cirka hur länge som helst & låta koffeinet skölja över kropp och själ.

Den är vegansk, smakar helt okej (utifall du svälter liksom) & kostar 99 kr/100g 195kr/250g.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar