1.9.15

Min första dag i Berlin

Well, nu har en landat då alltså. För att vara ensam i 4 veckor i en av världens bästa städer. Liksom, jag vet ju att jag kommer ha sååå tråkigt, då jag inte ska söka jobb eller något. Men jag gillar att ha tråkigt, och jag tror jag behöver rensa skallen & hinna ikapp med kreativa saker som läsning, skrivandet & typ meditationen haha.

När jag landade så åkte jag till mitt boende - hos en (vad det verkar som atm) jättetrevlig tjej som jag hittade via Airbnb. Rekommenderar verkligen den sidan, allt gick supersmidigt! Väl här packade jag upp, och begav mig ner till stan på ett uppdrag som jag kanske avslöjar sen, eheh. Var cirka 35 grader varmt och jag höll på att dö i helsvart outfit. Men tji får den som klagar - efter uppdraget öppnade sig himlen över mig och jag cirka drunknade i åskvädret, samtidigt som jag såklart gick vilse och fick vandra runt lite extra länge.

På det så lyckades jag inte låsa upp dörren, så stod och svor tills en söt granne kom förbi, gav mig en rejäl genomgång och tvingade mig visa att jag 100% förstått hur en låser upp dörren. Eheh, glad att hyresvärden slapp se mig rycka i dörren iallafall..

Nu sitter jag på mitt rum, kollar på AHS Coven, äter vegansk ölkorv & chokladkakor. Är helt nöjd med att Veganz ligger cirka 5 minuter härifrån.

Tror jag ska gå skola en eller två veckor iallafall, även fast det känns dyrt. Behöver träffa folk så jag slipper sitta här inne och pilla navel på kvällarna.Ms. dyngsur tackar och bockar 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar