5.9.15

I've got my cocaine in my glove box now

Eyes: Make up revolution What you waiting for? Lips: Lime Crime Faded & Cashmere 

Had some feelin' när jag spelade Modest Mouse - Pistol som jag förövrigt rekommenderar alla att lyssna på. Iofs rekommenderar jag att lyssna på allt av Modest Mouse, för det kan vara ett av världens bästa band. Sjukt coolt ändå.

Hade en superbra kväll igår, fick mig att falla handlöst i förälskelse till Berlin igen efter en ganska lugn vecka. Nikita bjöd med mig på att dricka öl med Hanna(h) och vi fastnade i en park där vi satt till småtimmarna. När kylan smög på oss gömde vi oss i ett kök, kedjerökte och filosoferade vidare på livets mysterier.

Precis så vill jag att livet ska vara för alltid, och då antar jag att det krävs Spätkaufen där en kan köpa öl 03.00 på nätterna varje dag i veckan, men vad vet jag? Jag vet inte ens vad jag ska göra ikväll, haha. Kanske sätta mig på en bar ensam någonstans och iaktta alla människor som skapar livshistoria för fullt. Kanske sitta ensam på mitt rum och skapa historier. Ska börja med en dusch iallafall, steg ett är alltid jobbigast.


1 kommentar:

  1. Vet du några bra företag som inte använder sig utav av djurförsök? Jag är speciellt ute efter bra läppstift!
    Jag funderade på MAC men när jag googlat så har jag inte fått fram något, skulle vara väldigt tacksam för svar!

    Puss/Emilia

    SvaraRadera