7.9.15

Fly money fly!Förutom språkkursen så är idag första gången jag spenderade pengar på 'onödiga', men aaack så glädjande, saker.

Sprang först på uppdrag att köpa torrschampoo då min kropp inte riktigt vant sig med det skumma vattnet i Berlin än, så allt flippar. Insåg sen att 'jo, mina ögonbryn är fan för mörka för mitt nya hår' så jag gick in på min favoritbutik här i Berlin - Kiko! Plockade på mig en neutral, brungrå skugga som ser helt perfekt ut för cirka allt, en nagelfil och TVÅ MASCAROR? Why? Jo för de kostade 4 euro styck, och jag är alltid på jakt efter en awesome mascara så tog de tjejen rekommenderade mig.

Sen gick jag på DM - bästa butikerna i världen för småplock - och köpte sånt där tråkigt som tandkräm, silverschampo som jag blev nyfiken på, rakhyvel, transparent puder + concealer etc. Men det fick inte vara med på bild, förutom schampot.

Stället jag lagt ner allra mest pengar på under min vecka här är Veganz - matbutik med 100% veganskt, och som jag råkar bo på samma gata som. Score säger jag, ackve säger plånboken då jag har tänkt prova cirka alla deras godsaker där innan jag åker hem. Och ölkorv är ju bara vettigt att alltid ha hemma, tänkte jag. Saker som ej är på bilden är en till kaffedrink och chokladproteindrinkar.


Vad allt(även det ej på bilden) gick på sammanlagt? 300 kronor cirkus. Helt okej. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar