2.9.15

Dag 2

Vaknade 06.00, låg kvar, drömde mig bort till regnet, åt den veganska mackan min hyresvärd gav mig dagen innan och planerade dagen.

Planerna sträckte sig så pass långt att jag gav ut 3000 kr för att gå språkkurs från och med måndag, känns kul att göra något 'vettigt' - samtidigt som jag känner panik över att få måsten att ta tag i. Men blir nog bra. Sprang sen hem, köpte en vegansk pizza och en club mate som jag åt i sängen, sov middag och vaknade - lite för sent som alltid - för att åka och ta en öl med några svenskar. Helt okej dag så att säga! Förutom viss ångest över att få böter från Tysklands advokater pga råkade ladda upp en film i nån sekund när jag kom hit så känns allt okej. Tyskland har sjuukt stränga regler om nedladdning, och folk får böter på flera tusen kronor relativt ofta. Då filmen jag råkade ha igång är sjukt gammal så  tror jag ej det kommer registreras, men en får väl se. </3


Fick även veta att jag kan bli full på lättöl. Fjortis-Alex. Så pinigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar