21.9.15

bitches b fierce
It's just so easy taking good pictures in mauerpark


Well jag och Santiago möttes upp då vi inte var så bakis som vi borde varit ehehe, och drog till Mauerpark ofc. Enda stället jag vill vara på varje söndag resten av mitt liv typ, helt otroligt? Alltså vet att alla hype'ar redan etc men HAR NI VARIT DÄR? Är nog min favoritplats i hela världen kanske, mycket möjligt.

Dock var det kallt, regnade och jag råkade lägga mina pengar på jackan där ^ (så fin & comfy) så vi satte oss och drack billig öl på Rote Lotte istället. Mysig bar, rekommenderar den!

Sen bokade jag mina biljetter hem, ångest och lättnad etc. Berlin är mitt place, feelin' it, men saknar ofc min familj i Hässelby. Så ska hem 08.00 på lördag, & förhoppningsvis gå på KitKatClub innan halva natten. Förhoppningsvis inte too drunk to get home, men går nog fint. Alkoholkulturen fungerar annorlunda här så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar