23.8.15

OMG.

Hejhejhej.
Jag har varit väldigt oaktiv för att jag planerat massa senaste tiden - bcuz i'm going to traavel!
På tisdag, om en vecka, packar jag väskan och åker till Berlin i 4 veckor. Ska mest chilla & plugga, läsa böcker och mysa runt i världens bästa stad. Skulle egentligen vara där i 8 veckor, men hip som hap bokade jag & Karin en resa till Indien.
INDIEN.

Jag har aldrig varit utanför EU, så är galet nervös. 8 veckor ifrån jobbet, Sverige (förutom mellanlandning på 3 dagar), nära och kära etc. Hoppas det blir awesome helt enkelt.


Känns som det kommer komma många nattliga inlägg när jag sitter ensam i en lägenhet i Berlin, men vem vet.

1 kommentar:

  1. Vill du ha sällskap av en knasig nattuggla så är jag mer än pepp som sagt! Är ändå ledig vad det ser ut som :*

    SvaraRadera