27.8.15

From black to ash - OLAPLEX

Mitt hår har ju skiftat lite i färg det här året, och det är 'tack vare' Olaplex som jag kunnat göra en sån omvandling med håret. På Olaplex hemsida beskriver de själva produkten med

"Olaplex flyttar gränserna för vad som är möjligt att göra med ett hår utan att äventyra hårets kvalitet. För första gången någonsin kan frisörens värsta mardröm, strukturskadat hår, vara ett minne blott.
På samma gång är Olaplex en behandling där konsumenten själv kan behandla sitt hår och bygga upp kvaliteten mellan frisörbesöken. Olaplex kan användas i alla typer av kemiska behandlingar som man utför hos frisören! Med Olaplex återskapas hårets egna svavelbindningar. Håret blir starkare, friskare och man får mer långlivade färgresultat med vitalitet!

Olaplex är skapad med avancerad kemi och forskning i framkant, den skyddas dessutom av åtta världspatent!"

Och det låter alltid som att jag är fett sponsrad av Olaplex (I wish) när jag pratar om det men assåååå. Jag har gått från hemmafärgad svart hår till askigt blond på _två besök_ och bara klippt mig en gång på ett år då eheh. Mitt hår fixade Salong Extend då jag visste att jag ville ha extremfärger emellan färgskiftningarna - och det är för att jag trivdes så bra i min magenta det tog ett halvår mellan behandlingarna.

Men ah ska langa lite bilder så ni ser processen! 
En ser typ hur trött mina toppar ser ut redan här eheh. Färgat svart med hemmafärg (frisörers mardröm) relativt länge här. Hade också börjat hemmableka mina toppar för typ lila nyans, en anar färgen i luggen.


Precis efter mitt första frisörbesök. SER NI TOPPARNA? Helt oklippta och.. alltså så mycket tjockare hår än jag någonsin haft. Håret behandlades med avfärgning, 3 blekningar och Manic Panics 'Burgundy Wine' - så håret är mer lilarosa än vad det syns på bilden.
 

Gick sen över till en mer magentatonad färg - Manic Panics Fuschia Chock. Älskade den färgen. Under andra frisörbesöket, efter avfärgningsmojs. ÄLSKADE det peachy, men inte min färg riktigt.

Och nu, efter ett frisörbesök som innebar avfärgning(eller liknande för det rosa) en svag blekning & en askig toning. Har massaaa hårspray & silverglitter i håret på de understa bilderna, så ser stelare ut än vad det är.


Så ja, är så nöjd. Hade behållit det rosa längre om det inte var så att det färgar av sig - och det fungerar inte asbra när en ska bo hos andra personer i Berlin.:( Kommer mer bilder av håret sen bcuz love. Men kommer komma sminkbilder från det rosa håret med, haha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar